KTÜ BKS Haftasında Engelsiz Şölen Gerçekleştirildi

KTÜ Engelli Öğrenci Birimi tarafından, Bilim Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında Engelsiz Şölen gerçekleştirildi. Etkinlikte uzuvlarındaki eksiklik veya kısıtlılığın başarmalarına engel olmadığını gösteren dezavantajlı bireyler gurur ve coşku yaşattılar.

İlk olarak  Ortahisar İlçe Müftülüğü Öğrencileri tarafından işaret diliyle İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan etkinlik  Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin efeler oyunu ve sevginin tarifi adlı drama gösterisiyle devam etti, Ortahisar İlçe Müftülüğü personellerinin şiir ve ilahi okumasının ardından Karadeniz Özel Eğitim Meslek Okulu Öğrencilerinin step ve kule gösterisi, Çamlık İşitme Engelliler Ortaokulu Öğrencilerinin ritim ve halk oyunları gösterisiyle son buldu.

Engelsiz Şölen etkinliğine destek veren tüm okullarımıza ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

21 Mayıs 2024