KTÜ Engelli Öğrenci Birimi Ekibi İlköğretim Öğrencilerinin Karne Merasimine Katıldı.

KTÜ Engelli Öğrenci Birimi dış paydaşlarla yapılan etkinlikler kapsamında, Çarşıbaşı Gazi İlkokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönem karne merasimi törenine dezavantajlı personelleriyle katılım sağladı. Törende başarıya giden yolun en önemli adımlarının bu sınıflardan başladığı ve uzuvlardaki eksiklik  veya kısıtlılığın başarmaya engel olmadığı mesajı verildi.

Karne almanın ve tatile girmenin sevincini birlikte yaşayan ilköğretim öğrencilerinin coşkusuna ortak olan Çarşıbaşı İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Milli Eğitim Müdürü ve KTÜ Engelli Öğrenci Birimi ekibi öğrencilere karne ve hediye dağıtımı yaparak başarılar diledi.

14 Haziran 2024