Rektörlüğümüzden Yüksekokulumuza Ziyaret.

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve beraberindeki heyet 30.04.2024 tarihinde, Yüksekokulumuzu ziyaret ederek “Araştırma Üniversitesi” yol haritası ve bölümlerin akademik performanslarına yönelik bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Maçka Meslek Yüksekokulu’nun başarıları, hedefleri ve gelişim potansiyelinin değerlendirildiği toplantıda Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Volkan Numan BULUT tarafından yapılan sunumla akademik ve idari başarılarımız ve hedeflerimiz hakkında kapsamlı bir bilgilendirme yapıldı.

Yüksekokulumuz akademisyenleri tarafından Üniversitemizin stratejik planları doğrultusunda, Araştırma Üniversitesi performans göstergelerine yönelik akademik çıktıları arttırmak amacıyla kararlı bir şekilde çalışma taahhüdünde bulunulan toplantı, Üniversitemizin ulusal ve uluslararası alanda daha da güçlenmesine yönelik bir adım olarak değerlendirildi.

03 Mayıs 2024