Ankara'da Gerçekleştirilen "Trabzon Tanıtım Günleri" ne Katılım Sağladık

KTÜ METAM olarak; Altındağ Başkent Millet Bahçesi’nde (AKM) 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen “Trabzon Tanıtım Günleri” etkinliğinde kurduğumuz stantla yerimizi aldık. 25 Nisan 2024 Perşembe günü başlayan etkinliğin açılışına; T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir URALOĞLU, Trabzon Valisi Aziz YILDIRIM, Trabzon Milletvekilleri; Adil KARAİSMAİLOĞLU, Mustafa ŞEN, Yılmaz BÜYÜKAYDIN, Vehbi KOÇ ve Sibel SUİÇMEZ, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin GENÇ, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Ali HACIFAZLIOĞLU, STK temsilcileri ve ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım sağlamıştır. Organizasyon kapsamında, üniversitemizin ve merkezimizin genel tanıtımı yapılarak yürütülen faaliyetler ile ilgili detaylı bilgilendirmeler ve merkezimizde üretilen kişiye özel tıbbi cihaz prototipleri sergilenmiştir.

30 Nisan 2024