Prof.Dr. Ali Osman BELDÜZ'ün Gümüşhane Üniversitesi’nde "Girişimcilik Semineri"

Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından “Bireysel Genç Girişimcilik Toplantısı” Gümüşhane Üniversitesi’nde düzenlendi.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı Ali Osman Beldüz, teknolojik transfer ofislerinde akademik araştırma sonuçlarının verimli ve hızlı bir şekilde ticarileşmesine ilişkin faaliyetlerin yürütüldüğünü belirterek, “Üniversiteler, girişimciler, yatırımcılar ve sanayiciler arasında gerekli olan ve ihtiyaç duyulan bağlantıların sağlanması yönünde aracılık yapan bir kurumdur merkezimiz. Merkezimize başvuranlara proje destek birimimiz, sanayi hizmetleri birimimiz, patentlenme birimimiz ile şirketleşme ve girişimcilik birimimiz olmak üzere 5 konuda yardımcı oluyor” dedi.

27 Aralık 2015