FAKÜLTE
AKADEMİK
ÖĞRENCİ
İDARİ
ARAŞTIRMA
6 Şubat Depremleri Anısına: Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Temel VAROL, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Bugün burada, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı anmak için toplandık. Bu büyük felaket, yalnızca şehirlerimizi değil, yüreklerimizi de derinden yaraladı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır diliyoruz.
Deprem, ülkemizin bir gerçeğidir. Ancak bu gerçekle bilinçli ve hazırlıklı bir şekilde mücadele etmek zorundayız. Halihazırda burada olmamıza vesile olan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi bu tip acıların yaşanması risklerini de bertaraf edebilir. KYS sayesinde risk temelli düşünme ve sürekli iyileştirme prensipleriyle, güvenli şehirler ve bilinçli toplumlar oluşturmanın temel taşlarından biridir. Afetlere karşı dayanıklı bir gelecek için kalite yönetim sistemlerini benimsemeli ve süreçlerimizi bu doğrultuda geliştirmeliyiz.
Şimdi, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına sizleri bir dakikalık saygı duruşuna ve ardından İstiklal Marşı’mızı okumaya davet ediyorum.
Ruhları şad olsun, milletimizin başı sağ olsun."


06 Şubat 2025
Geleceği Yazanlar Code Night, 20 Kasım 2025 tarihinde Turkcell Trabzon Plaza'da gerçekleştirilecektir.
15 Kasım 2025
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında İnşaat Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Aleyna Begüm TAŞDEMİR ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
14 Kasım 2025
TÜBİTAK-2502 Bulgaristan Bilimler Akademisi iş birliği desteği ve patent tescili nedeniyle Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI'ya teşekkür belgesi takdim edildi.
12 Kasım 2025
TÜBİTAK-2502 Bulgaristan Bilimler Akademisi iş birliği desteği ve patent tescili nedeniyle Prof. Dr. Temel VAROL'a teşekkür belgesi takdim edildi.
12 Kasım 2025
TÜBİTAK-2502 Destekleme Programına sunulan proje önerisinin desteklenmesinden dolayı Prof. Dr. Aykut ÇANAKÇI'ya teşekkür belgesi takdim edildi.
12 Kasım 2025
TÜBİTAK-2502 Destekleme Programına sunulan proje önerisinin desteklenmesinden dolayı Prof. Dr. Fatih ERDEMİR'e teşekkür belgesi takdim edildi.
12 Kasım 2025
Doç. Dr. Elif BAYKAL KABLAN'a, tescil edilen patenti dolayısıyla teşekkür belgesi takdim edildi.
12 Kasım 2025
Doç. Dr. Selen AYAS'a, tescil edilen patenti dolayısıyla teşekkür belgesi takdim edildi.
12 Kasım 2025
Fakülte Yönetim Kurulu'nun 898 numaralı toplantısı, 12.11.2025 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI'nın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
12 Kasım 2025
Jeoloji Mühendisliği öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim UYSAL Hocamıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.
12 Kasım 2025
Jeoloji Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. Fatma Hoşçebi Hocamıza babalarının kaybı dolayısyla taziye ziyaretinde bulunduk.
12 Kasım 2025
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Jeoloji Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Bahrican AR ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
10 Kasım 2025
Mühendislik Fakültesi yönetimi olarak Ar-Ge, Tasarım ve Yenilik Projeleri/Faaliyetleri Değerlendirme Komisyonumuz ile bir araya geldik.
10 Kasım 2025
Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Tic. A.Ş. çalışanlarına yönelik ''Gayrimenkul Okuryazarlığı'' eğitimi 3-7 Kasım 2025 tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirildi.
07 Kasım 2025