Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Tebriz İslami Sanat Üniversitesi Arasında Akademik İşbirliği

Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Tebriz İslami Sanat Üniversitesi arasında Mimarlık Fakültesi özelinde öğretim görevlisi ve öğrenci değişimini de içeren mutabakat anlaşması yapıldı. Mutabakat Anlaşması öncesi KTÜ VE Tebriz İslami Sanat Üniversitesi'nin Mimarlık Fakülteleri'nin Sayın Dekanları (Prof. Dr. Cenap Sancar ve Dr. Nejad Ahad Ebrahimi), fakültelerin değerli akademik üyeleri ve KTÜ Uluslararasılaşma Koordinatörleri'nin katılımı ile Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'nın ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı sonrası Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve Rektör Yardımcısı Sayın Dr. Farhad Akhoundi karşılıklı hediyelerini takdim ettiler.

11 Haziran 2023