Trabzon Afrikalı Öğrenciler Derneği Koordinatörlerimiz ile Bir Araya Geldi

Trabzon Afrikalı Öğrenciler Derneği (ASTRA) yönetim ekibi uluslararası öğrencilerimiz ile Koordinatör hocalarımız Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü’nde bir araya geldi.

Karşılıklı fikir alışverişi ve uluslararası öğrenciler için organize edilecek çeşitli etkinlikler ile ilgili görüşmelerin yapıldığını toplantıya KTÜ Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ümit ALVER, Uluslararası Öğrenci İşleri Koordinatörlüğü Yardımcıları Doç. Dr. Tane VERGİLİ, Doç. Dr. Sercan EROL, ASTRA Dernek Başkanı Fardoussa Mahamed MOUSSA, Başkan Yardımcısı Boudjamaa ROUDANE, Kadın Çalışmaları Sorumlusu Zahra Said Osman ELAMIN, Genel Sekreter James Arita Mogeni OMWENGA, ve Uluslararası Öğrenci Kulübü Başkanı Bukari Nour WARFA katılım gösterdi.

30 Nisan 2024