haberler

Karadeniz Teknik Üniversitesinde "Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0" Projesi Başladı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ana koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Mardin Artuklu Üniversitesi paydaşlığında hazırlanan 7 bölgede gerçekleşecek olan “Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0” Projesinin Karadeniz Bölge Çalıştayı ,Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi  ev sahipliğinde 16 Mayıs 2024 tarihinde Rektörlük ziyareti ile başlamıştır. Ziyarette KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ gençlerle sohbet ederek proje hakkında bilgi almış ve Üniversitemiz hakkında bilgi vermiştir.

17 Mayıs 2024