haberler

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Yönetici ve Akademisyenlerinden Fakültemize Ziyaret

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Doç. Dr. İlhame MUSTAFAYEVA, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı MD-PhD. Dr. Rauf CEFEROV, Hastane Başhekimi Doç. Dr Elmar RZAYEV, Tarım ve Orman Fakültesi Dekanı Behruz MEMMEDOV ve Basın Şube Müdürü Seadet ALİYEV Fakültemize ziyarette bulunmuş olup karşılama heyetinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Tamer TAŞDEMİR, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Davut ÇELİK, Pedodonti Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tamer TÜZÜNER, Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet UĞUR ve uzmanlık eğitimini Fakültemizde tamamlayan Uzm. Dt. Javad BEHTİYARLI ile eğitimine devam eden Arş. Gör. Dt. Jasarat HİDAYATOV yer almışlardır. Gerçekleşen ziyaret toplantısı ve yapılan bina gezilerinde eğitim ve sağlık faaliyetleri hakkında misafir heyete bilgilendirme yapılmıştır.

15 Mayıs 2024