haberler

"Yaşlı hastalar için akıllı ilaç takip sistemi ve akıllı ilaç bardağı" projesine ödül

Yozgat Bozok Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Bioinovation 2024 Yarışmasında “Yaşlı hastalar için akıllı ilaç takip sistemi ve akıllı ilaç bardağı” projesi ile 3.lük alan ayrıca aynı proje ile 15-16 Mayıs tarihinde Düzce Üniversitesi Teknopark’tan da teklif alan Gizimus takımını kutluyoruz.

Proje Üniversitemiz Teknoloji Transfer Merkezi’nin yapmış olduğu ön elemelerden geçmiş ve Tübitak 1812 Yatırım Tabanlı Girişimcilik Destek Programı (BiGG Yatırım) sürecindeki hazırlıklarına devam etmektedir.

Takımda yer alan Kemal Alp ÇAKIR, Baran Mert ÇİÇEK ile Fakültemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencilerinden Harun BALKAYA’yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

09 Mayıs 2024