haberler

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Akreditasyon Almaya Hak Kazandı

Dil Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (DEDAK) Değerlendirici Takım Üyeleri tarafından Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu’na 15-17 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen ziyaretin ardından yapılan gerekli inceleme ve görüşmeler sonucunda Yüksekokulumuz, 2 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı.

DEDAK (Dil Eğitimi, Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu) tarafından Mayıs 2024-Mayıs 2026 dönemi için Akreditasyon Belgesi alan Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Hazırlık Programı, belirtilen süre boyunca DEDAK Akreditasyon Ölçütleri'ni sürdürmeyi kabul etmiş, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Türkiye'de bulunan İngilizce Dil Programı ve kurumları için ulusal akreditasyon kurumu olan DEDAK tarafından akredite edilmiştir.

Akreditasyon sürecinde emeği geçen tüm personelimizi tebrik eder, tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

16 Mayıs 2024