Eylül

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Önceki Öğrenmenin Tanınması Başvuruları

akmyo

Senatomuzun 28.07.2023 tarih ve 340-20 sayılı kararı ile Önceki Öğrenmenin Tanınmasına İlişkin Yönerge kabul edilmiş ve yürürlüğe girmiştir. Bu Yönerge;  Karadeniz Teknik Üniversitesine kayıtlı ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerin bir yüksek öğretim kurumu dışında edindikleri kazanımların tanınmasına yönelik tabloda yer alan dersler için başarılı sayılmak amacıyla başvuru yapabilmelerini sağlamaktadır.

02 Ekim 2023 tarihinde başlayacak olan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde alacak olduğunuz dersler içerisinde tabloda (buraya tıklayınız)  belirtilen bir ders var ise bu ders için yazılan açıklamaları okuyup önceki öğrenmenizi kullanarak bu dersten başarılı sayılabilmek için başvuru yapabilirsiniz.