Haziran

Banka Promosyon İhale Duyurusu

akmyo

……………….BANKASI SÜRMENE ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE

Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüz akademik ve idari personel maaşları ile akademik personel ek ders ve sınav ücretleri ödemeleri konusundaki, 04.07.2016-04.07.2019 tarihleri arasını kapsayacak “Banka Promosyon İhalesi” ile ilgili, ihale bilgileri, uygulanılacak kriterler, sözleşme taslağı, personel ve ödeme bilgileri ve diğer belgeler ekte gönderilmiş ve Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüz Web Sayfasında (www.ktu.edu.tr/akmyo) yayımlanmıştır.

21 Haziran 2016 Salı günü saat 10:00’da Meslek Yüksekokulumuz Toplantı Salonunda yapılacak olan Banka Promosyon İhalesinde;  Ekonomik açıdan en avantajlı teklif Kapalı zarf ve açık artırma usulleri ile belirlenecektir. Teklifler, en geç 21/06/2016 günü, saat 10:00’a kadar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Toplantı Salonunda ihaleye katılacak banka yetkilileri tarafından kapalı zarf içerisinde getirilecek; komisyon ve diğer banka yetkililerinin huzurunda açılacak zarflardan en yüksek teklifi veren en az iki adet banka arasında, aynı anda açık artırma yöntemiyle belirlenecektir. Teklif göndermiş bankalardan açık artırmaya katılan banka yetkilisi toplantıya gelmemiş ise kapalı zarflardaki fiyat teklifleri dikkate alınacaktır.

Yukarıda yazılı ve ekteki bilgiler çerçevesinde promosyon ihalesi teklif mektubunuzu göndermeniz ve toplantıya katılmanız hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini rica eder, iyi çalışmalar dilerim.

Doç. Dr. Hamdullah ÇUVALCI

Meslek Yüksekokulu Müdürü