Ekim

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Yönetiminden Sürmene Kaymakamına Ziyaret

akmyo

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz  Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper ÇIĞ' a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
         Ziyarette MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah ÇUVALCI,  Meslek Yüksekokulumuz hakkında bilgi sundu. Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, “Bu yıl açılan Gemi Makineleri İşletme Programı ile 7 programda, 950’nin üzerinde öğrenciye eğitim-öğretim vermekteyiz. Öğrencilerimizi genç ve gelişime açık akademik kadromuzla, sanayinin ihtiyaç duyduğu bilgi, beceri, mesleki eğitimin yanında, birçok sosyal-kültürel faaliyetler il de geleceğe hazırlamaktayız, Meslek Yüksekokulumuz eğitim öğretimin yanında bölge ekonomisine yarar ve katkı sağlayacak faaliyetlere de önem vermektedir. Özellikle gemi tersanelerine hizmet verecek saç Kalınlık Ölçüm Yetki Belgesi Meslek Yüksekokullu Müdürlüğümüzce alınmış olup, Doğu Karadeniz Bölgesinde bu alanda yetki belgesi alan ilk kurum olma özelliğini taşımaktayız" dedi.

Sürmene Kaymakamı Sn. Mehmet Alper ÇIĞ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite ve eğitim kurumları ile birlikte olmayı, Sürmene için akademisyenler gözünden işbirliği içerisinde projeler üretebileceklerini ve etkinlikler düzenleyebilecekleri ifade etti.

Ziyaret Kaymakamlık Makamında fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.