Kasım

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı Profesör Olarak Atandı

akmyo

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı Profesör olarak atandı.

KTÜ Mühendislik Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Malzeme Anabilim dalı öğretim üyesi iken, 22.03.2013 yılında KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokul Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı hocamız, 17.11.2017 tarihi itibari ile Profesör unvanını almıştır.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Malzeme Karakterizasyonu alanlarında araştırma yapan hocamız halen aşağıdaki görevleri aktif olarak yürütmektedir.

• KTÜ Sürmene  Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Müdürü  22.03.2013 - Devam Ediyor
  • KTÜ Teknokent Yönetim Kurulu Üyesi 04.03.2014 - Devam Ediyor,
  • KTÜ Mühendislik Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Anabilim/Bilim Dalı Başkanı, 15.11.2006 - Devam Ediyor