Eylül

Öğrenci Adres ve İletişim Bilgileri

akmyo

MYO Müdürlüğümüz Programlarında okuyan öğrencilerimize her türlü tebligat, bilgi verme, ulaşma gibi durumlar, kayıt olurken okulumuza verdikleri ikamet adresi ve iletişim bilgileri üzerinden yapılmaktadır. Ancak kayıtların bir kısmı elektronik ortamda yapılabildiğinden, Öğrenci İşleri Büromuz, öğrencilerimize ulaşma konusunda sıkıntı yaşayabilmektedir. Önemli ve günlü duyurular, tebligatlar, evrak-yazı gönderme vs. bu bilgiler üzerinden yapıldığından, adres ve iletişim bilgilerinin güncelleştirilmesi gerekmektedir.

Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği’nin “Tebligat ve adres bildirme” kısmının 27. Maddesi’nin 2. Kısmında “Yükseköğretim kurumuna kaydolurken bildirdikleri adresi değiştirdikleri halde, bunu mensubu bulundukları kurumlara kaydettirmemiş bulunan veya yanlış veya eksik adres vermiş olan öğrenciler, yükseköğretim kurumunda mevcut adreslerine tebligatın yapılmış olması halinde, kendilerine tebligat yapılmış sayılır.” denilmektedir. Dolayısı ile öğrencilerimizin mağdur olmamaları ve İlgili Kanun ve Mevzuat gereği hukuki açıdan sıkıntı yaşamamaları için, Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüz Öğrenci İşleri Bürosuna (İdari Büro-Yazı İşleri) uğrayarak, adres (ikamet) ve iletişim bilgilerini (Tel, Cep Tel, e-posta vs.) güncellemeleri, kontrol etmeleri gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.