ABDULLAH KANCA MESLEK YÜKSEKOKULUNA YENİ BİLGİSAYAR SALONU

2009  yılında kurulurken bölgenin en iyi bilgisayar altyapısına sahip olan Abdullah KANCA Meslek Yüksekokulunda geçen yıllar içinde KANCA A.Ş.’nin desteğiyle ufak tefek iyileştirmelerle bilişim altyapısı bu güne kadar sürdürülmüştür. Ancak geçen zaman süresi zarfında güncelliğini kaybetmiş olan bu alt yapı ile ilgili olarak KANCA Ailesi ile KTÜ Rektörlüğünün işbirliği ve Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mustafa Şinasi AYAS beyin organizatörlüğü ile önemli bir adım atılmıştır. Okulda yer alan 200 adet bilgisayarın 100 adeti Rektörlük tarafından iyileştirilmiş, 100 adet yeni bilgisayar da KANCA ailesi tarafından Yüksekokula bağışlanmıştır. Bu sayede Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu yeniden bölgedeki en iyi bilişim altyapısına sahip okul özelliğini kazanmıştır.

Hibe edilen bilgisayarlar 12 Haziran 2024 tarihinde yapılan 15. Dönem Mezuniyet Töreni kapsamında; Hibe ve bağışı gerçekleştiren KANCA A.Ş. Adına; KANCA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Alper KANCA’ nın katılımıyla; Sürmene Kaymakamı Sayın Mehmet Ali ÖZTÜRK, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Kurucu Müdürümüz, Prof. Dr. İsmail Hakkı ALTAŞ, MYO Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Şinasi AYAS ve değerli katılımcılar, akademik ve idari personellerimiz, öğrencilerimiz ile öğrenci velilerimizin katılımıyla yapılan Açılış Töreniyle öğrencilerin kullanımına sunulmuştur.

Değerli katkı ve emekleri için; KTÜ Rektörlüğümüze ve KANCA A.Ş. Ailesine şükranlarımızı sunarız.

Sürmene Abdullah Kanca MYO Yönetimi

20 Haziran 2024