KTÜ SÜRMENE ABDULLAH KANCA MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA MEZUNİYET COŞKUSU

Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 15. Mezuniyet Töreni Çamburnu'ndaki eğitim binamızda gerçekleştirildi. Programa Sürmene İlçe Kaymakamı Sn, Mehmet Ali ÖZTÜRK, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bilal Emre YILMAZ, KANCA A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Sn. Alper KANCA, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, KTÜ Rektör Yrd. Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Kurucu Müdürümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı ALTAŞ, KTÜ Deniz Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Ali Muzaffer FEYZİOĞLU, KTÜ Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan ACAR,  KTÜ Daire başkanları, Sürmene ve civar ilçelerden daire amirleri ve çok sayıda davetliler katıldı.

Törende; Meslek yüksekokulumuzun tanıtımı ile sırasıyla; Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Şinasi AYAS, KANCA A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Sn. Alper KANCA, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’ nın konuşmalarının ardından 11. ABDULLAH KANCA PROJE GÜNÜ’ nde dereceye giren projelerin sahipleri öğrenciler ile 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılını derece ile bitiren öğrencilerimize KANCA A.Ş. ailesinin hediyeleri ile plaketler davetliler tarafından takdim edildi.

Tören mezuniyet andının okunması, KANCA A.Ş tarafından okulumuza kazandırılan iki adet yenilenmiş bilgisayar sınıfının açılması, kep atma ve toplu resim çekilmesinin ardından sona erdi. 12.06.2024

20 Haziran 2024