12. Dönem Mezuniyet Töreni

Arsin Meslek Yüksekokulu 12. Dönem Mezuniyet Töreni, Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Reşit TARAKÇIOĞLU salonunda, 13 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende, Rektör yardımcımız Sayın Prof. Dr. Akif CİNEL ve Okulumuz müdür yardımcılarından Sayın Doç. Dr. Hasan ÖZTÜRK açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler. Açılış konuşmalarının ardından, Okul birincimiz Tolga BEKİRCAN da duygu ve düşüncelerini paylaşması için kürsüye davet edildi. BEKİRCAN’ın konuşmasının ardından Meslek Yüksekokulumuzu derece ile bitiren öğrencilere ödülleri ve hediyeleri verildi. Okulumuz genelinde dereceye giren öğrencilerin ardından, program bazında dereceye giren öğrencilere de plaketleri, program öğretim elemanları tarafından verildi.

Okulumuzu teknik anlamda destekleyerek, eğitim-öğretim ve daha pek çok etkinliğin sorunsuz bir şekilde düzenlenmesine yardımcı olan Elektrik ve Enerji Bölümümüz öğrencisi Yusuf İnan YILDIZ'a da desteklerinden ötürü teşekkür belgesi takdim edildi. Mezuniyet andı ve kep atma merasimi ile tören sona erdi.

13 Haziran 2024