KTÜ 2024 Kalite Ödülleri

Üniversitemizin 69. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen törende  Akademik Ödül, Genç Bilim İnsanı Ödülü, Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği Ödülü, Lisansüstü Tez Ödülü, Öğrenci Ödülü, Kalite Ödülü, Eğitim Ödülü, İdari Personel Ödülü, Akademik ve İdari Personel 40. Yıl Hizmet Ödülü Kategorilerinde sahiplerine ödülleri takdim edilmiştir.

Öğretim elemanımız Doç. Dr. Hasan ÖZTÜRK, KTÜ 2024 Kaliteye Katkı Ödülü'ne layık görülmüştür. Kaliteye Katkı Ödülü, ilgili yıl içerisinde üniversite veya biriminin kalite çalışmalarına, kalite farkındalığına ve kalite kültürünün yaygınlaştırılmasına performansı ile katkı veren akademik, idari personel ve öğrencinin aldığı ödüldür. Birimimize yaptığı katkılar sebebiyle biz de kendisine teşekkür ederiz.

20 Mayıs 2024