haberler

KTÜ İle Arsin Kaymakamlığı Arasında Sportif İmkânların Kullanımı İçin İş Birliği Protokolü

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ile Arsin Kaymakamlığı arasında, “Sportif İmkânların Kullanımı” kapsamında, Arsin Meslek Yüksekokul Müdürlüğü ile Arsin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde; sportif, sosyal ve kültürel etkinlikler yapmak amacıyla protokol imzalandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ile Arsin Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir’in imzaladığı protokol, öğrencilerin ve personelin İlçe Müdürlüğü’nün spor tesislerinden faydalanmasını; İlçe Müdürlüğü’nün de Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden eğitim ve spor sahalarının kullanımı talebini kapsamakla birlikte Yüksekokul ve İlçe Müdürlüğü’ne ait spor sahaları, çok amaçlı salonlar ve sosyal donatıların; sergi, panel, turnuva, söyleşi ve benzeri faaliyetlerde kullanılmak üzere uygun zaman ve durum olduğu takdirde, yazılı talepler doğrultusunda ortak kullanılabilmesini amaçlanıyor.

Protokole göre, İlçe Müdürlüğü tarafından yapılacak projelerde talep edildiği takdirde, Yüksekokul akademisyenleri, ilçe gençliğine destek sağlamak amacıyla uygun görülecek yer ve zamanlarda danışmanlık hizmeti ve mesleki bilgilendirme sunumları yapabilecek ve Meslek Yüksekokulu, İlçe Müdürlüğü’nün spor sahalarından, spor makine ve teçhizatlarından karşılıksız olarak yararlanabilecek.

    


08 Nisan 2022