Karadeniz Teknik Üniversitesi Android Mobil Uygulaması Yayınlanmıştır

Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilmiş olan Mobil Uygulama yayınlanmıştır. Geliştirilen uygulama, Akademik Birimlerin detaylarının görülmesi, Üniversite içerisinde önemli noktaların harita üzerinde gösterilmesi, Akademik Takvimlerin görüntülenmesi, Telefon Rehberi, Duyuru ve Etkinlikler, Sosyal Yaşam, Yemekhane Yemek listeleri, KTÜ E-posta ara yüzüne bağlanılması gibi özellikler mevcuttur. Bunların yanında Öğrenci ve Akademik personel için özellikler eklenmiştir. Öğrenciler Vize notlarını, transkriptleri haftalık ders programını görebilecekler. Herhangi bir dersi veren akademisyenin veya danışman akademisyenin göndermiş olduğu bildirimleri alabilecekler. Akademik personel ise Kişisel Bilgiler, İzin Bilgileri, İletişim Bilgilerini görebilecek, Danışmanı olduğu öğrencileri listeleyip istediği herhangi bir öğrenciye mobil uygulama üzerinden bildirim gönderebilecekler. Haftalık ders programını görebilecek. Sorumlu olduğu şubeleri listeleyip öğrenci listelerini görebilecekler ve şube öğrencilerine toplu halde bildirim gönderebilecekler.

Uygulamayı indir

17 Kasım 2021