AKADEMİK
ÖĞRENCİ
İLETİŞİM
Nisan
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi Hk.
Bilgisayar Mühendisliği
İLGİLİ MAKAMA,
Her yıl farklı bir üniversitenin bilgisayar mühendisliği bölümü ve/veya ilgili öğrenci kulübü tarafından organize edilen Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi (BİLMÖK), bilgisayar mühendisliği öğrencileri arasındaki etkileşimi ve iletişimi arttırarak onların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, ülkenin bilişim alanındaki yönelimlerini belirlemek ve bu alandaki gelişimine destek vermek amacıyla düzenlenen öğrenci kongresidir.
BİLMÖK bilgisayar mühendisliği öğrencileri tarafından düzenlenmesine rağmen, kongreye her üniversitenin ilgili bölümünden resmi temsilcilerin yanı sıra her bölümden öğrenciler, akademisyenler, sektör temsilcileri ve mezunları da katılım sağlamaktadır.
Bu kapsamda Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi bu yıl Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde 6-7 Mayıs 2023 tarihinde, Üsküdar Üniversitesi NP Sağlık Yerleşkesi, İbni Sina Oditoryumu'nda 19. kez düzenlenecektir. Kongreye sektörün önde gelen firmalarından katılacak konuşmacıların yanı sıra kariyer alanında öğrencilerin firmalar ile bir araya gelmesi sağlanacaktır.
Ücretsiz ve yurt genelindeki tüm üniversitelerin öğrencilerine açık olan kongreye üniversitenizin temsilcisi olarak ilgili bilişim bölümlerinden seçilecek 1 öğrenci "Resmi Katılımcı" olarak katılım sağlayabilecektir. Resmi katılımcılar yönetim kurulu ve bir sonraki yıl kongrenin ev sahibi üniversitesinin belirlendiği seçimlerde oy kullanma hakkına sahip olacaktır. Resmi Katılımcıların konaklamaları, İstanbul dışından gelenler öncelikli olmak üzere, kongre organizasyon komitemiz tarafından organize edilmektedir.
Kongre başvuruları https://www.bilmok.org alınmakta olup detaylı bilgiler organizasyon komitemiz tarafından bu adreste ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacaktır.
Kongrenin üniversitenizdeki öğrencilere duyurulması ve 1 öğrencinin "Resmi Katılımcı" olarak kongremize katılması hususunda desteğinizi bekler, gereğini bilgilerinize arz ederiz.
Saygılarımızla,
Mart
EFES-2026 Savunma Bilim ve Teknolojileri Proje Yarışması
Bilgisayar Mühendisliği
Mart
Lisansüstü Seminer Programı
Bilgisayar Mühendisliği
Mart
42 Türkiye 2026 Yılı Havuz Eğitimi ve Ana Eğitim Program
Bilgisayar Mühendisliği
Mart
Anadolu Hackathon Yarışması
Bilgisayar Mühendisliği
Mart
OSTİMTech Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı II Hk
Bilgisayar Mühendisliği
Mart
Arge Proje Pazarı 2026 Duyurusu
Bilgisayar Mühendisliği
Mart
Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi (Stratcom Summit) 2026
Bilgisayar Mühendisliği
Mart
Programlama - II Quizlerinde Uygulama Ortamı Olarak Code::Blocks Kullanılacaktır
Bilgisayar Mühendisliği
Mart
Programlama - II İlk Quiz İptal Edilmiştir
Bilgisayar Mühendisliği
Mart
Programlama - II Dersi Dönem Ödevi
Bilgisayar Mühendisliği
Mart
Ön Koşul Şartının Uygulanmaması Talebi
Bilgisayar Mühendisliği
Mart
Programlama - II Dersi Quiz Programı ve Kaynaklar (Güncellenmiştir)
Bilgisayar Mühendisliği
Mart
Optimizasyon Dersi D1 Sınıfında İşlenecektir
Bilgisayar Mühendisliği
Mart
Bilgisayar Sistemleri Laboratuvarı Yarıyıl Planı
Bilgisayar Mühendisliği
Mart
Bilgisayar Ağları Laboratuvarı Yarıyıl Planı
Bilgisayar Mühendisliği
Şubat
BIL3010 - GİRİŞİMCİLİK - II Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine
Bilgisayar Mühendisliği
Şubat
Bilgisayar Ağları Laboratuvarı Grup Yazılımları ve Deney Başlangıç Tarihi Hakkında
Bilgisayar Mühendisliği
Şubat
Sayısal Tasarım Lab. Deney Grupları ve Yarıyıl Planı
Bilgisayar Mühendisliği