2023-2024 Mezuniyet Töreninden Görüntüler

2023-2024 akademik yılı mezuniyet törenini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Tören, öğrencilerimizin başarılarını ve azimlerini kutlamak için büyük bir fırsat sundu. Törende, bölüm başkanımız ve öğretim üyelerimiz mezun öğrencilere başarılar diledi, gelecekleri için en iyi dileklerini iletti. Ayrıca, öğrencilerimizin aileleri de onların bu önemli gününde gururla yer aldılar.

Bu organizasyonu hazırlamamızda emeği geçen ve katkıda bulunan Samsun BMO'a onun nezdinde değerli meslektaşımız Alihan Bektaş'a ayrıca idari personellerimiz Ethem Kurt, İsmail Taşkın, Ali Şahin, Aynur Keçeci, Gülten Yıldırım'a ve tüm organizasyonun planlanmasında büyük katkı sağlayan Yakup Şahin'e teşekkür ederiz.

Bilgisayar Mühendisliği 2024 Yılı Mezuniyet Töreni

Bölümümüz Mezuniyet Töreninden Kareler için tıklayınız.

(https://drive.google.com/drive/folders/1lUJtXUhovrGuBh9v4sYWPS7jf2oa1yhN?usp=sharing)

KTÜ Mühendislik Fakültesi 57. Dönem Mezuniyet Töreni

29 Haziran 2024