Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nün Yapay Zeka Kulübü, Teknofest 2024'te 4 farklı kategoride finale kalma başarısı gösterdi. 5-8 Eylül tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Teknofest'te finalde yarışacak tüm takımlarımıza başarılar dileriz. Öğrencilerimizi bu büyük başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

"Ulaşımda Yapay Zeka" kategorisinde finale kalan KTÜ AI Hawkeye takımı: Resul Ekrem Altıntaş, Ceren Yılmaz, Elif İclal Yiğit, Hanife Altınoğlu, Yusuf Kodaz.

"Sağlıkta Yapay Zeka" kategorisinde finale kalan KTÜ AI takımı: Ali Akkaya, Eylül Kalfa, Rümeysa Kardaş, Sultan Demircan, Yunus Emre Atalay.

"Hava Savunma Sistemleri" kategorisinde finale kalan TŞEGBM KTÜ AI KÜRSHOOT takımı: Resul Ekrem Altıntaş, Mustafa Cenk Aydın, Yunus Emre Atalay, Ahmed Salih Akkuş, Tuğçe Uğuz, Zeynep Karayiğit, Pelin Sinem Koç, Atilla Erenalp Nazlı, Azra Gülçelik, Ali Şeker, Ahmet Niyazi Koçak, Eray Kahya.

"T3 AI Hackathon Yarışması Büyük Dil Modeli ile Uygulama Geliştirme" kategorisinde finale kalan ATİSOCENG takımı: Mustafa Cenk Aydın, Yunus Emre Atalay, İsmail Uçuran.

02 Eylül 2024