8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı Gerçekleştirildi

Trabzon ve çevre illerde eğitim gören ortaokul ve lise öğrencilerinin, yükseköğretime geçiş aşamasında hedefledikleri meslekler ve bölümler hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağlamak amacıyla 22-23 Mayıs 2024 tarihinde Üniversitemizde “8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı” düzenlendi.

Üniversitemiz Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde 22-23 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen fuara; Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi olarak diğer bölümlerimiz ile birlikte Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü olarak görev aldık.

Yoğun ilgi gören tanıtım standımızda ziyaretimize gelen öğrencilere, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü olarak bölümümüz eğitim ve mezuniyet sonrası mesleki fırsatları hakkında kapsamlı sunumlar gerçekleştirdik.

24 Mayıs 2024