BÖLÜM
ÖĞRENCİ
2. Geleneksel Balık Günü Etkinliği
Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Mezunlar Derneği ve Bölümümüz tarafından organize edilen 2. Geleneksel Balık Günü Etkinliği, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Muammer Dereli Yerleşkesinde gerçekleştirildi.
18. kariyer günlerimiz kapsamında ve bölümümüzün 27. döneminde düzenlenen balık gününe katılım oldukça yüksek seviyede gerçekleşti. Katılımcılar arasında sektörün önemli noktalarında yer alan bölüm mezunları, sektör temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, akademisyenler ve öğrenciler yer aldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen Balık Günü Etkinliğinde öğrenciler ile katılımcılar arasında denizcilik sektörü üzerine keyifli sohbetler gerçekleştirilirken öğrenciler ve mezunlar arasında sıcak bir ortam oluştu.
Balık Gününde konuşma yapan KTÜ DUİM Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kapt. Sevinç KÖRÜKLÜ, programa katılım gösteren tüm sektör temsilcilerine, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, akademisyenlere ve öğrencilere teşekkürlerini iletip, bu sıcak ortamın devamlılığını temenni etti.
Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Umut YILDIRIM ve Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Muzaffer FEYZİOĞLU Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümümüzün bu gibi etkinliklerde üniversite içinde öncü olduğunu belirtip katılımcılara teşekkürlerini ilettiler.
Balık gününü organize ederek katılımlarıyla bizlere destek olan Mezunlar Derneğimizin kıymetli üyelerine, mezunlarımıza, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi akademisyenlerine, sektör temsilcilerine, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine ve diğer tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
04 Aralık 2023
Nazik ziyaretleri ve paylaşımları için Yenal EGE'ye teşekkür ederiz.
25 Aralık 2025
Ziyaret kapsamında, Uz. Kpt. Kerem Dursun Sıvılaştırılmış Gaz Tankerlerinde Yük İşlemleri Temel Eğitimi kursunda konuk eğitmen olarak ders anlattı
23 Aralık 2025
Toplantıda öğrencilerimizin staj sorunları ve yabancı dil bilgisine yönelik problemleri gündeme alınmış ve bu konuda atılması gereken adımlarla ilgili öneriler değerlendirilmiştir.
15 Aralık 2025
Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Balık Günü denizcilik camiasını bir araya getirdi.
15 Aralık 2025
Üniversitemiz Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Muammer Demeli Yerleşkesi'nde kurulan Gemi Makine Dairesi ve Sıvı Yük Elleçleme Simülatörleri, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
15 Aralık 2025
Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü hakkında bilgiler verilerek bölümün eğitim süreci, mezuniyet sonrası çalışma alanları ve denizcilik mesleği öğrencilere anlatıldı.
11 Aralık 2025
Program süresince öğrenciler, üniversite ortamını yakından tanıma ve merak ettikleri konulara ilişkin bilgi alma imkanı buldu.
05 Aralık 2025
Etkinliğe, Scot Tanker Personel Müdürü Kaan Güler ve Personel Müdür Yardımcısı Batuhan Akbey katılım sağladı.
05 Aralık 2025
Etkinliğe, YMN Tanker Operasyon Uzmanı Mustafa Sabih Eşkin ve Güverte Enspektörü Umut Muammer Birlikbaş katılım sağladı.
05 Aralık 2025
Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında 02 Aralık 2025 tarihinde Akmar Denizcilik yetkilileri öğrencilerimizle buluştu.
02 Aralık 2025
Medlog Personel Müdürü İpek Özel katılım sağladı. Medlog firma tanıtımı ile başlayan sunumda yürütülen sürdürülebilirlik projeleri hakkında bilgilendirme yapıldı.
02 Aralık 2025
Arkas Denizcilik Personel Müdürü Ferit Gökdeniz katıldı. Sunumda, Arkas Denizcilik in tarihçesi aktarıldı.
02 Aralık 2025
Etkinliğe, Veysel Vardal Denizcilik Personel Müdürü Ali Çamur ve Güverte Enspektörü Yavuz Aydın katılım sağladı.
02 Aralık 2025
Ditaş Denizcilik Personel Enspektörü Serkan Mimir katılım sağladı. Gerçekleştirilen sunumda, firmanın filosu tanıtılarak işe alım süreçlerinde aranan kriterler aktarıldı
01 Aralık 2025





