Batum State Maritime Academy (BSMA)'den Bölümümüze Ziyaret

Batum State Maritime Academy (BSMA)’den Dekan Prof.Dr. Mzia DIASAMIDZE, öğretim üyesi Doç. Dr. Ana SHOTADZE, Öğr. Gör. Zaza VARDMANIDZE ve 12 adet Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencisi 28-30.05.2024 tarihlerinde Fakültemizi ve Bölümümüzü ziyaret etmiştir.

Ziyaret kapsamında 28 Mayıs tarihinde Muammer Dereli Yerleşkesi Köprüüstü Simülatöründe öğrencilere Doç. Dr. Umut YILDIRIM, Arş. Gör. Ekrem EYÜBOĞLU, Arş. Gör. Yunus Emre NAZLIGÜL ve Arş. Gör. Mehmet Ali Vahdet YILMAZ tarafından eğitimler verilmiştir.

29 Mayıs tarihinde ise Sahil Yerleşkesinde Fakültemiz öğretim elemanları tarafından International Conventions (Dr. Öğr. Üyesi Hatice AKPINAR), Marine Pollution (Prof. Dr. Fatma  Telli KARAKOÇ), Cargo Liquefaction (Prof. Dr. Muhammet BORAN), Safety at Sea (Öğr. Gör. Selim BAŞTÜRK), Navigation (Arş. Gör. Yunus Emre NAZLIGÜL), Collision and Grounding Accidents (Doç. Dr. Umut YILDIRIM) konularında ders ve eğitimler gerçekleştirilmiştir.

29 Mayıs 2024