MED MERSIN Gemisine Teknik Gezi

Bölümümüz öğretim elemanları Doç. Dr. Umut YILDIRIM, Dr. Öğr. Üyesi İshak ALTINPINAR, Öğr. Gör. Selim BAŞTÜRK, Arş. Gör. Burak VARDAR, Arş. Gör. Hürol HOCEK, Arş. Gör. Arzu BAL ve Arş. Gör. Mehmet Ali Vahdet YILMAZ ile birlikte 117 adet 1.sınıf öğrencimizin katılımıyla 30.05.2024 tarihinde Medlog Gemicilik ve Ticaret A.Ş.’ye ait MED MERSIN gemisine teknik gezi gerçekleştirilmiştir.
Öğrenciler gezi sürecince geminin köprüüstünü, makine dairesini, baş ve kıç manevra sahalarını gezerek gemi yaşamı, liman operasyonları ve gemi personelinin görevleri hakkında detaylı bilgiler edinmişlerdir.
Bu gezinin gerçekleşmesi için izin ve desteklerini esirgemeyen gemi kaptanı Kapt. Tolga AKSOY’a , Medlog Gemicilik ve Ticaret A.Ş.’ye ve kıymetli vakitlerini bize ayıran tüm MED MERSIN ailesine için teşekkür ederiz.

30 Mayıs 2024