Önemli Duyuru

Diş Hekimliği Fakültesi Bilimsel Araştırmalar Etik Kurulu

Bir sonraki Etik Kurul Toplantı tarihi 16.07.2024 Salı günüdür. (Tarih değişikliği olması durumunda fakültemiz etik kurul web  sayfasında güncellenecektir)

Etik kurul başvurusunun mevcut ‘en yakın’ gündeme alınabilmesi için evrakların ilgili toplantı tarihinden en geç 3 iş günü (mevcut en yakın toplantı günü hariç olmak üzere) öncesinden itibaren Fakültemiz Etik Kurul sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir (Mevcut gündeme en fazla 10 adet başvuru dosyası alınabilecektir). En geç 3 iş günü öncesinde teslim edilmeyip toplantı tarihine daha yakın bir dönemde sunulan araştırmanın mevcut ‘en yakın’ gündeme alınıp alınmayacağı konusuna (dosya yoğunluğu, toplantıya katılabilecek üye sayısı ön değerlendirmesi vb. konuları göz önüne alınarak)  KTÜ Diş Hekimliği Fakültesi Bilimsel Araştırmalar Etik Kurulu Başkanlığı ve Raportörlüğü tarafından karar verilecektir.