3 Aralık Dünya Engelliler Günü Geleneksel Kahvaltı Buluşması

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında KTÜ Engelli Öğrenci Birimi tarafından 04.12.2023 Pazartesi günü saat 09.00’da Olimpiyat Kafe’de “Geleneksel Kahvaltı Buluşması” düzenlendi. Etkinliğimizde eğitim  ve hizmette daha üst seviyelere çıkabilmemiz için dezavantajlı bireylerin ihtiyaç duyabilecekleri her alanda gerekli hassasiyetin gösterilmeye devam edileceğini belirten Rektörümüz, personel ve öğrencilerimizle hoş bir  sohbet gerçekleştirdi.

Dezavantajlı personel ve öğrencilerimizle yaptığımız bu anlamlı buluşmaya  katılımlarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI'ya, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cemil RAKICI, Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Prof. Dr. Akif CİNEL'e, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Bünyamin ER ve yardımcılarına, Akademik birim temsilcisi Hocalarımıza, personelerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

04 Aralık 2023