''Biz de Varız'' Projemizin İkinci Ziyaretini Gerçekleştirdik.

Engelli Öğrenci Birimi tarafından planlanan “Biz de varız” projesi kapsamında yürütülen ziyaretlerimizden ikincisini Fen Fakültesi Dekanlığına gerçekleştirdik.

Fen Fakültesinin fiziksel ve eğitim yönünden erişilebilirliği hususunda yapılması gereken iyileştirmeler, sosyal sorumluluk projelerimize destek olunması, Fen Fakültesi akademisyen ve öğrencilerinin evrensel tasarım, kısıtlılık, erişilebilirlik konusundaki proje çalışmalarının desteklenmesi gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Fen Fakültesi engelli personellerine tarafımızca uygulanan anket ile ziyaretimiz sonlandırıldı.

Desteklerinden dolayı başta; Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet  Hakan YILMAZ'a, Engelli Öğrenci Danışmanı Arş. Gör. Rıdvan YAPRAK'a ve Fen Fakültesi personellerine şükranlarımızı sunuyoruz.

25 Mayıs 2022