haberler

"Biz De Varız" Projemizin On birinci Ziyaretini Gerçekleştirdik.

     KTÜ Engelsiz Öğrenci Birimi olarak Üniversitemize hizmet veren dezavantajlı personellerimiz ve Üniversitemizde Eğitim gören Öğrencilerimizin mekanda ve eğitimde en üst seviyede hizmet alabilmeleri ve toplumun diğer bireyleriyle bütünlüğün sağlanabilmesi için iç ve dış paydaşlarımızla istişarelerimize devam etmekteyiz. 

    Bu kapsamda  iç paydaşlarımızdan Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü ziyaret ettik.Yapmayı planladığımız projelerimizi anlatırken üniversitemizin kalitesini artıracak ve gerçek manada verimlilik kazandıracak konular üzerinde konuştuk.Ekip ruhunun çalışmalarımıza katkı sağlayacağına, birlikte daha güçlü adımların atılacağının önemine vurgu yapıldı.

    Engelsiz Kütüphane, Engelsiz Cafe (içerisinde ders çalışma salonu, erişilebilir bilgisayar, fotokopi makinesi ve yazıcı vb. bulunan) ve Engelsiz Navigasyon gibi projelerimizi gerçekleştirebilmek ve gerekli çalışmalara başlamak üzere iç ve dış paydaşlarımızla kapsamlı bir toplantının yapılması kararıyla ziyaretimiz son buldu.

    Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü akademik personellerinden Öğr. Gör. Şeyda ÖZGENÇ YILMAZ'a, Şube Müdürümüz Ayşegül GÜNAYDIN'a ve Sağlık Psikolojisi Yüksek Lisans Öğrencimiz İzel SEYHAN' a çalışmalarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

 


03 Mayıs 2023