''Biz de Varız'' Projemizin Sekizinci Ziyaretini Gerçekleştirdik.

''Biz de Varız'' Projemizin Sekizinci Ziyaretini Gerçekleştirdik. Engelli Öğrenci Birimi tarafından planlanan “Biz de varız” projesi kapsamında yürütülen ziyaretlerimizden sekizincisini Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne gerçekleştirdik. Trabzon Meslek Yüksekokulumuzun fiziksel ve eğitim yönünden erişilebilirliğine dair yapılması gereken iyileştirmeler, akademisyen ve öğrencilerinin evrensel tasarım, kısıtlılık, erişilebilirlik konusundaki proje çalışmalarının desteklenmesi ve sosyal sorumluluk projelerimize destek olunmasına ilişkin konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Desteklerinden dolayı başta Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan DENİZ’e, akademik danışmanlarımız Öğr. Gör. Özlem AYGÜN, Öğr. Gör. Nihal DEMİRTAŞ GÜNEL’e ve Personellerimize teşekkür ederiz.

25 Ekim 2022