Engelli Öğrenci Birimi Satranç Turnuvası

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi “Dünya Engelliler Günü” kapsamında “Engelleri Aşmak İçin Hamle Sende” sloganıyla 01 Aralık 2022 Perşembe günü saat 13.00’de Öğrenci Kulüpleri salonunda dezavantajlı öğrencilerin de katılımı ile satranç turnuvası düzenlenmiştir. Etkinliğimize iç paydaşlarımızdan KTÜ Satranç Kulübü, ENKTÜ Kulübü ile dış paydaşımız olan Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü (TGESSK) Başkanı Özgür ÖZTÜRK’de destek vermişlerdir.

Turnuvaya 16 yarışmacımız katılım sağlamıştır. Müsabaka sonunda;

1’inci Besime CANAKAY

2’nci Berkan KARATAŞ

3’üncü Burak KIRILMAZ

4’üncü Zeynep ASAN olmuştur.

Dereceye giren öğrencilerimize madalyalarını KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ takdim ederken tüm katılımcılara tişört hediye edilmiştir. Öğrencimiz Deniz YILMAZ'ın “Aşık Veysel’in Ben Gidersem Sazım Sen Kal” adlı şiir dinletisi ile program sonlandırılmıştır.

01 Aralık 2022