KTÜ Engelli Birimi 2023-2024 Eğitim -Öğretim Yılı İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı faaliyet planlamasının yapılması, akademik danışmanlarımızla yapacağımız toplantının gündem maddelerinin belirlenmesi ve bir çok konuda fikir alışverişinde bulunmak üzere birim personellerimiz ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Engelli Öğrenci Birimi büromuzda bir araya geldik.

Birim olarak kalitemizi yükseltmek, dezavantajlı personel ve öğrencilerimizle bağlantılarımızı güçlendirerek yeni eğitim dönemini her anlamda daha verimli hale getirebilmek için iç ve dış paydaşlarımızla diyaloglarımızın devamı, "Biz De Varız" projemizin eksik kalan ziyaretlerinin tamamlanması ve mezun öğrencilerimizle bağlantılarımızın sürdürülmesi yönünde çalışmalarımıza hız kazandırmaya karar verildi.

Katılımlarından dolayı Şube Müdürümüz Ayşegül GÜNAYDIN, Yurt Müdürü Temel TÜYSÜZ, Şef İnci ALTIN, Sağlık Teknikeri Serap ÇİÇEK, Diyetisyen Fatıma Gülzehra KANBER, Sağlık Psikolojisi Yüksek Lisans Öğrencimiz İzel SEYHAN ve birim personellerimize teşekkür ederiz.

14 Kasım 2023