Mezun Öğrenci Ziyaretlerimizden Üçüncüsünü Gerçekleştirdik

KTÜ Engelsiz Öğrenci Birimi olarak mezun öğrenci ziyaretlerimize devam ediyoruz. Üçüncü ziyaretimizi T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Trabzon Defterdarlığı’nda görev yapan Öğrencimiz Zeynep ASAN’a yaptık. Dezavantajlı bireylerin yanlarında olduğumuzu hissettirmenin ne kadar önemli olduğunu ve onlara her anlamda güç kattığını bir kez daha bu ziyaretimizle görmüş olduk. Öğrencimizle mesai arkadaşları arasındaki samimi diyalog dezavantajlı bireylerin toplumla kaynaşmalarının bir örneğiydi. Öğrencimize eğitim hayatını devam ettirmesi yönündeki tavsiyemizi ve desteğimizin tam olacağını hatırlatarak ziyaretimizi sonlandırdık.

Ev sahipliğinden dolayı Trabzon Defterdarlığı Personellerine ve KTÜ Engelsiz Öğrenci Birimi Personellerimize teşekkür ediyoruz.

13 Eylül 2023