Minik Kahramanlarla Engelsiz Arkadaşlığa Adım Attık

KTÜ Engelli Birimi olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerimiz kapsamında Minik Kahramanlarımıza ziyaret gerçekleştirdik. Çocukların dezavantajlı bireylere olan bakış açılarını geliştirmek amacıyla bir farkındalık oluşturmak için birlikte vakit geçirdik. Minik öğrenciler işitme engellileri anlamaya yönelik olarak kısa bir drama gösterisi gerçekleştirdi. Gösterinin hemen ardından engelli denilince akla ilk gelen ve simge haline gelmiş olan tekerlekli sandalyeyi öğrencilerimize tanıttık. Etkinliğimiz farklı engel gruplarındaki personellerimizin minik öğrencilerle oynadıkları oyunun ardından balon hediyemiz ve çikolata ikramımızla son buldu.

Bu anlamlı ve özel günde bize ev sahipliği yapan Çarşıbaşı İlçe Müftülüğü  4-6 yaş Kur’an Kursu Hocalarına, Birim personellerimiz ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Herhangi bir “aralıkta” değil, hep yanınızdayız.

05 Aralık 2023