Şubat

"fbe 5008 Scientific Article Writing In English" Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine

Değerli Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerimiz

1. "FBE 5008 Scientific Article Writing in English" adlı ortak dersine kaydolmayı düşünen yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin, İngilizce (okuma, anlama, dilbilgisi ve alan terminoloji) bilgi düzeylerini danışmanları ile birlikte değerlendirdikten sonra bu dersi seçmeleri, dersin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi açısından önem arz etmektedir.

2. Bu dersi seçmeyi düşünen özellikle Yüksek lisans öğrencilerinin bilimsel makale yazımı konusunda bir miktar da olsa bilgi sahibi olmaları veya ders aşamasının en az 2. veya 3. döneminde olmalarını ayrıca tavsiye ediyorum. Geçmiş dönemlerde yüksek lisans eğitiminin ilk döneminde olup ta bu dersi seçmiş olan bazı öğrencilerimizin bu iki nedenden dolayı dersi takipte zorlandıklarını ve istemeden de olsa dersin seviyesine etki ettiklerine dair gözlemlerimiz oldu.

3. Bu dersin her dönem olmasa da sıklıkla açıldığını hatırlatıyor ve hepinize başarılı bir dönem diliyorum. Sağlıcakla kalın.

4. Ders perşembe 13.00-16.00 arasında yapılacak.

5. Ders yeri: Edebiyat Fak. Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölümü (kırmızı bına) 2. kat Seminer salonu

Dr. Öğr. Üyesi: Ali Şükrü ÖZBAY

KTÜ, Edebiyat Fakültesi

Batı Dilleri ve Edebiyatı Böl.

tel: 3772493