etkinlikler

Temmuz

Eğitim-Öğretim Planlama Toplantısı

12.07.2021 saat 16.00'da Fakültemiz Nazım Terzioğlu Amfisi'nde, Dekan Prof. Dr. Ahmet Hakan Yılmaz, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Özgür Güler, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yakup KOLCUOĞLU, Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Pekşen, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erkol Demirci, Kimya Bölüm Başkan V.  Prof. Dr. Sevil Savaşkan Yılmaz, Fizik Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman BOLAT, Biyoloji Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nesrin Çolak, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Uğur ŞEVİK ve Fakülte Sekreteri Atilla İmamoğlu'nun katılımları ile toplantı gerçekleştirilmiştir.

Yapılan toplantıda, 2021-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ile ilgili planlamalar gözden geçirilmiş olup Fakültemizin genel işleyişi ile ilgili olarak görüş alışverişleri yapılmıştır.

Dekanlık