etkinlikler

Kasım

SİBERAY çalışmaları kapsamında, ulusal ve uluslararası platformlarda siber güvenlik, teknoloji kullanımı, sosyal medya kullanımı, siber zorbalık ve teknoloji bağımlılığı gibi konularda farkındalık oluşturulması amaçlanmaktadır.

İnternet, telefon, sosyal medya ve teknoloji bağımlılığı gibi kişiye ve topluma zarar veren alışkanlıklarla ve her türlü siber suçlarla eylem daha oluşmadan mücadele edilebilmesi adına “Temel Siber Güvenlik, Bilişim Suçları, Sosyal Medya ve İnternet Dolandırıcılıkları Farkındalık Eğitimi” konulu bir eğitim düzenlenecektir.

Fakültemiz akademik, idari personeli ve öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen bu programa hepinizi bekliyoruz.

Nazım Terzioğlu Amfisi