8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarında Fen Fakültesi

Trabzon ve çevre illerde eğitim gören ortaokul ve lise öğrencilerinin, yükseköğretime geçiş aşamasında hedefledikleri meslekler ve bölümler hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağlamak amacıyla 22-23 Mayıs 2024 tarihinde Üniversitemizde düzenlenecek olan “8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı” başladı.

Üniversitemiz Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde 22-23 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı, doğru üniversite ve doğru meslek seçimi yapmak isteyen öğrencilere ve ziyaretçilere kapılarını açtı.

Üniversitemizin ve Fakültemizin tüm bölümlerinde verilen eğitimlerin somut çıktıları olan ürünler ile donatılan tanıtım stantlarında öğrencilere, meslekler hakkında kapsamlı sunumlar yapılıyor. İlgili bölümün akademisyenleri ile doğrudan etkileşim kuran öğrenciler, merak ettikleri tüm konular hakkında bilgi ediniyor.

İlk günü sonlanan 8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarının ikinci gününde Fakültemizin stantlarına tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

22 Mayıs 2024