Engelli Personellerimiz ile bir araya geldik.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle, 14 Mayıs 2024 Salı günü Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Ahmet Hakan YILMAZ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Nurhayat ÖZDEMİR ile Doç. Dr. Ali Hikmet DEĞER, Fakültemizdeki engelli personellerle bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Ahmet Hakan YILMAZ toplantının amacı hakkında kısa bir bilgi verdi. Konuşmanın ardından toplantı interaktif bir şekilde devam etti. Engelli personeller, günlük yaşamda ve üniversite içinde yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Fakülte Yönetimi olarak bu sıkıntıların nasıl aşılabileceğine dair yapılabilecek çalışmalardan söz edildi ve ortak bir çalışma sonucu engellerin ortadan kaldırılabileceği söylenildi.

"Engelli Olmak Bir Engel Değildir, Sadece Aşılması Gereken Bir Düşüncedir. Sevgi Varsa Engel Yoktur" düşüncesiyle yaklaştığımız engelli bireylerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve engelsiz bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak temennisi ile tüm engelli çalışanlarımızın ve bireylerimizin Engelliler Haftası Kutlu Olsun.

14 Mayıs 2024