duyurular

05

Mart

Farabi Hastanesi Kapalı Otopark Kullanımına Yönelik Yeni Düzenleme Yapıldı

Genel Sekreterlik

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Farabi Hastanesi) kapalı otoparkında, 10 Mart 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere aşağıdaki şekilde düzenlemeler yapılacaktır;

  1. Hastane kapalı otoparkında yer alan ve personel otoparkı olarak kullanılan -1. Kat, hasta ve yakınları tarafından kullanılacaktır. Personel otoparkı  -4. kat olarak planlanmıştır.
  2. Personel araçları, Üniversitemiz F kapısından otoparkın acil çıkışı olarak planlanan -4. kat girişine (Ekli görsel) yönlendirilecektir.
  3. -1,-2,-3 kat, sadece personel dışı kullanıcılara açık olacaktır. Otoparkın -1,-2,-3 katlarına araç park etmek isteyen personel, personel dışı kullanıcılara uygulanan kurallara göre araçlarını park edebileceklerdir.
  4. -4. kat personel otoparkından -1.-2,-3’cü katlara çıkış engelleneceği gibi -3. kattan -4. kata iniş engellenecektir. Ancak, geçişleri kapatmak için yapılacak imalat, acil durum hallerinde kolaylıkla açılabilir şekilde olacaktır. 
  5. Personel otoparkına giriş ve çıkış, yalnızca -4. kattaki kontrollü giriş-çıkış alanından (Ekli görsel) yapılacak ve bu alan yalnızca personelin kullanımına özel olacaktır.
  6. -4. kattaki kontrollü giriş-çıkış alanında 07.00 – 17.00 saatleri arasında güvenlik görevlisi görev yapacaktır. 
  7. Bir asansör, mümkünse mesai saatlerinde en üst kottaki zemin (kafeterya önü) ve -4. kat arasında çalışacak şekilde düzenlenecektir.