etkinlikler

Mayıs

17. Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayına Öğretim Elemanları ve Öğrencilerimizden Katılım

17. Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayına

Öğretim Elemanları ve Öğrencilerimizden Katılım

25-27 Nisan 2019 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi ev sahipliğinde TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) tarafından Eğitim, İstihdam ve Toplum 5.0 teması ile düzenlenen 17. Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı ve Geoinformasyon Teknolojileri ve Yazılım Fuarına bölümümüzden öğretim üyelerimiz ve öğretim elemanlarımız Yürütme Kurulu üyesi, Panel Moderatörü, Oturum Başkanı ve konuşmacı olarak katılmışlardır.

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Çetin CÖMERT Özel Sektör Sorunları ve Çözüm Önerileri Panelinde Moderatör olarak ve En İyi Bildiri Oturum Başkanı olarak, Jeodezi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mualla YALÇINKAYA Jeodezi ve Ölçme Tekniği-I Oturum Başkanı olarak, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Emine TANIR KAYIKÇI Kurultay Yürütme Kurulu Üyesi ve Poster-II Oturum Başkanı olarak, Arş. Gör. Dr. Cemre YILMAZCoğrafi Bilgi Sistemleri Oturumu”nda konuşmacı olarak, Arş. Gör. Cansu BEŞEL ve Arş. Gör. Ziya USTAEn İyi Bildiri Oturumu”nda konuşmacı olarak katılarak etkinliğe katkı sağlamışlardır.

Ayrıca HKMO Genel Merkezin katkılarıyla yaklaşık 70 kişilik bir öğrenci grubu kurultaya izleyici olarak katılmıştır. Öğrencilerimizden Emre DİNÇ, Sefa KUTLUOĞLU, Yelkin TURAN, Cemrehan ÇAVDAR, Ömer KAZANCI, Recep TOPALAK, Uğur TAÇ, Ünal İPEKDAL, Merve BÜYÜKTAŞ, M. Abdurrahman Semerci, Rabia SEZER danışman hocaları ile yapmış oldukları tez çalışmalarını Poster Oturumu-I’de sergilemişlerdir.

harita muh