etkinlikler

Bölümümüze Yeni Alınan Ölçme Cihazlarının Tanıtımı

KTÜ Harita Mühendisliği Ölçme Tekniği Anabilim dalının yürütücülüğünde, Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi tarafından desteklenen FAY-2016-5573 proje kodlu  Alt Yapı projesi kapsamında bölümümüze alınan yeni nesil cihazları (Total Station ve Nivo), 4B Harita Ölçüm Sistemleri firması tarafından tanıtılmıştır. Etkinlik, bölümümüzde Prof. Dr. Erdoğan Özbenli Amfisinde 02/03/2017 Perşembe günü saat 13.30’da yapılmıştır. Sunum ve ardından arazide uygulama olarak gerçekleştirilen etkinliğe, bölümümüz öğretim elemanları ve öğrencileri bir hayli katılım göstermiştir. Bölümümüz Ölçme Laboratuvarına kazandırılan ölçüm cihazları için emek ve katkılarından dolayı başta üniversitemize, Ölçme Tekniği ABD’na ve 4B Harita Ölçüm Sistemleri firmasına teşekkür ederiz.

Harita muh