etkinlikler

Kasım

FIG 2018 Ulusal Danışma Kuruluna Bölüm Başkanımız Tarafından Katılım

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Cemal Bıyık, “FIG2018 İstanbul” Ulusal Danışma Kurulunun Ankara’da Yapılan 3. Toplantısına Katıldı.

FIG 2018 konusundaki gelişmeler hakkında bilgilerin sunulduğu ve özellikle FIG2018 Katılımcı Sayıları ve Profilleri, Kongre Program Taslağı, FIG ile Mutabakat Metni, FIG-HKMO/KDK Sorumluluklar Matrisi, Kongre Yeri, Kongre Bütçesi, Teknik Turlar, HKMO Web`e Gelen Motto Önerileri, Kurumsal Roller ve Sorumluluklar, Sponsorluk Paketleri vb konularının görüşüldüğü ve uygulamaya yönelik kararların alındığı Ulusal Danışma Kurulunun 3 üncü toplantısı 26 Kasım 2016 Cumartesi günü Ankara`da yapıldı.

Toplantıya Ulusal Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Reha Metin Alkan yönetiminde; Kongre Direktörü Dr. Orhan Ercan, Kongre Düzenleme Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Muzaffer Kahveci ve Muhittin İpek, üyeler Prof. Dr. Hayrettin Gürbüz, Kültür Üniversitesi‘nden Prof. Dr. Turgut Uzel, KTÜ`den Prof. Dr. Cemal Bıyık, SÜ`den Prof. Dr. Ferruh Yıldız, İTÜ`den emekli Prof. Dr. Doğan Uçar, Kocaeli Üniversitesinden Doç. Dr. Arzu Erener, Cumhuriyet Üniversitesinden Doç. Dr. Tarık Türk, Harita Genel Komutanlığından Dr. Osman Alp ve Dr. Mustafa Ata, Emekli Genel Müdür Mehmet Zeki Adlı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünden Nihat Erdoğan, Tarım Reformu Genel Müdürlüğünden Abdulkadir Karakuş, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünden Hasan Eler, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünden Özcan Yumruktay ile 16. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı Yürütme Kurulu Başkanı Uzman Dr. Taylan Öcalan, HKMO Genel Başkanı Ertuğrul Candaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Özmüş, Ali İpek ve FIG 2018 Genç Haritacılar Komisyonu üyesi Ferah Pırlanta Köksal katılmışlardır.

BB