etkinlikler

Ekim

Ekim

International Symposium On Gis Applications İn Geography And Geosciences’ A Bölümümüzden Katılım

Bölümümüz Jeodezi Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Cansu BEŞEL 18-21 Ekim, 2017 tarihleri arasında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi tarafından düzenlenen International Symposium on GIS Applications in Geography and Geosciences” sempozyumuna Doç. Dr. Emine TANIR KAYIKÇI ile birlikte hazırladıkları “Trend Analysis of the Zenith Tropospheric Delay Time Series” başlıklı sözlü bildiri ile katılmıştır. Aynı anabilim dalından Arş. Gör. Özge KARAASLAN dinleyici olarak katılmıştır.

Bölümümüz Uzaktan Algılama Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr.Esra Tunç Görmüş,  Arş.Gör. Çiğdem Şerifoğlu Yılmaz ve Prof.Dr.Oğuz Güngör ile birlikte hazırladıkları “Texture Based Classification of Hyperspectral Images with Support Vector Machines Classifier” isimli çalışmayı, FBB-2017-5688 kod numaralı BAP projesi kapsamında, sözlü sunum yaparak sunmuştur.

Bölümümüz Jeodezi Anabilim Dalı'ndan Yrd. Doç. Dr. Nazan YILMAZ , 18 - 21 Ekim 2017 tarihleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde yapılacn olan International Symposium on GIS Applications in Geography and Geosciences adlı Bilimsel Toplantıya “Comparison of Spatial Interpolation Methods Used for Geoid Modeling” isimli sözlü bildiri ile, ayrıca oturum başkanlığı yapmak suretiyle katılmıştır.Arş. Gör Fatih KADI; Risk Analysis of Forest Roads Using Landslide Susceptibility Maps and Suitable Forest Road Route Selection: A case Study in Maçka Forestry Operation Directorate, Trabzon adlı sözlü bildiri ile katılmıştır.

Harita muh