etkinlikler

Mayıs

Trabzon Meslek Lisesi Gezi

Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Harita Tapu ve Kadastro alanı AMP 11 H sınıfı öğrencileri, öğretmenleri eski mezunumuz Hrt. Müh. Hadiye TONYALI AYDIN ve Hrt. Müh. Tunçay ÇİL  ile birlikte 8 Mayıs 2019 Çarşamba günü bölümümüze teknik gezi düzenlemişlerdir. Teknik gezi kapsamında bölüm başkanımız Prof. Dr. Çetin CÖMERT, Fotogrametri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fevzi KARSLI ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Emine TANIR KAYIKÇI öğrencilere Harita programı eğitimi ve meslek vizyonumuz hakkında bir konuşma yapmışlardır. Ayrıca Arş. Gör. Ziya USTA tarafından CBS yazılımları ve uygulamaları hakkında bir sunum yapılmış ve Arş. Gör. Ziya USTA ve Arş. Gör. Merve OCAK rehberliği ile misafir öğrencilerimize bölümümüzün çeşitli ölçüm ve analiz laboratuvarlarında bilgilendirmeler yapılmış, ve kampüs alanında GPS ölçümleri yaptırılmıştır.

harita muh